Om oss Toggle

Creative Architects

Hos Dear Area finns arkitekter, inredningsdesigners och de som jobbar med reklam och brand strategy. Allt hänger ihop. Allt kommunicerar varumärken. Att vi befinner oss i gränslandet mellan marknadsföring och inredning, det gör oss lite speciella. Kanske kommer vi att ställa en och annan udda fråga. Kanske vet du inte i vilket fack vi ska placeras. Det är ok. Du kan kalla oss Creative Architects.
En ofta ställd fråga är om vi håller i projektledning med leverantörer och montörer. Svar: ja, det gör vi gärna. Och ja, vi håller budget.

Storytelling enligt oss

Kunderna, konsumenterna, gästerna, besökarna. Oavsett vad vi kallar dem så är det där varumärken blir levande. Det kunden säger när hon gått ut genom dörren, det hon berättar vidare för vännerna – det kallar vi storytelling på riktigt. Hur går vi tillväga? Vad vi vill att era kunder ska berätta för vännerna, det blir kärnan i vårt jobb. Rätt frågeställningar ihop med er, följt av Kreativ plattform, Applikation och Implementering är stegen i vår process. Varje steg har kapitel som bestäms utifrån uppdragets typ och storlek. Vad finns för förutsättningar, vilken är drömbilden och vad ska göras när? Vi gör ett dokument som följer jobbet och som sen finns kvar som styrdokument.

Nära samarbeten

Produktionsvärlden är hård. Det mesta är standardiserat. Vi samarbetar med snickerier och andra bolag som förstår vad vi säger och producerar det vi vill. Med många års erfarenhet så innebär det snabb kommunikation och kostnadseffektivitet
och chans att styra detaljer och finish. 

 

 

ShutDown